Advertisements

2 Comments to “”

  1. הבלוג יפהפה!
    רצינו לדעת אם לא מבשלים קודם את הטונה או שאולי מבשלים את העלים הממולאים?
    תודה

    • היי
      בואו נעשה סדר בדברים בכדי שלא יהיו טעויות חלילה . את העלי גפן קונים, הם באים ריקים ומומלחים בצנצנת (יש בסופר). כדאי לשטוף טוב טוב לפני השימוש כי זה סופר מלוח.
      את הטונה קונים קפואה . אם מוצאים טרייה זה הרבה יותר טעים. טונה היא אחד מהדגים הנפלאים שטעימים כטרטר- דג נע.
      אך אני מוסיפה במאמר מוסגר, אם אתם לא מאוהבי הטונה הטרייה נסו אותה בבישול קצר. מעט זמן על המחבת עם שמן מלח ופלפל ואז להוסיף את התיבול.. אפשר לנסות . הסיבה שמשתמשים בה בעיקר לטרטר וסושי כי אם מבשלים אותה יתר על המידה היא מאוד מאוד יבשה אם תרצו מתכונים ורעיונות נשמח לסייע .
      מקוות שענינו לשאלתכם
      שיהיה בתאבון

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: