Advertisements

10 Comments to “”

  1. הגעתי לכאן דרך חברה
    איזה בלוג מתוק!!!

  2. נשמע נהדר! אבל יש עוד עצות לאלה מאיתנו עם מטבח פרימיטיבי איך להוציא את הבפנוכו של התפוח?

  3. בלוג מקסים! והרעיון של עוגת גבינה בתוך תפוח נשמע מעולה! מתכננת לפרגן לכן באחד הפוסטים אצלי (-:

  4. תודה , איזה כייף!

  5. !אתן הורסות
    במובן המעולה של המילה
    😉

  6. נראה מעולה!
    אשמח אם תוכלי לענות לי רק על שתי שאלות:
    1. מה הכוונה לגביע גבינה? מה גודלו? 250 מ”ל? יותר או פחות?
    2. את אופה על טורבו או על מצב אפייה?

  7. יצא מדהים!!
    אפשר אולי לאפות עוגת דבש בתוך תפוח, לכבוד ראש השנה

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: