אנחנו

אז פתחנו בלוג מאוייר משלנו למתכונים
כן, זה מה שקרה.
פדלי, מיכל פדלון, מעצבת ומאיירת ,טיפוס קלאסי, לוקחת מתכונים מהמטבח של סבתא ומזיכרונות ילדות
(זה כשהיא זוכרת נכון)
וסולט, עדי עמנואל, מעצבת ומאיירת, אחרי נסיון עשיר במטבח תמיד חושבת שהיא יודעת יותר טוב,
לוקחת את המתכון של סבתא ויוצרת הפתעה חדשה
כל שבוע נפגשות סולט ופדלי להשוויץ במתכון חדש
מבשלות, מתעדות, ומאיירות  בקיצור קלחת
אבל אם כבר יש קלחת, אז אתם מוזמנים להצטרף
סולט & פדלי
והרבה הנאה
Advertisements

24 Comments to “אנחנו”

  1. מקסים מלא חן וקסם. רעיון נפלא. אני אוהבת !!!! בהצלחה

  2. מקסים!
    יש לכן אפשרות לעדכן רשימת תפוצה במייל על כל פוסט חדש? אשמח להצטרף
    איורים פשוט משגעים
    מחכה לספר שיצא 🙂

  3. וואו איזה יופי! איזה רענון! יש למה לצפות

  4. איזה יופי של רעיון וביצוע מקסים!
    תודה על החברות
    🙂
    יפית

  5. נפלא. תתחדשו!

    אין אפשרות לניוזלטר?

  6. איזה יופי. מקורי ומקסים. יישר כוחכן.

  7. מתנדב להיות שפן טעימות

  8. אחלה רעיון…
    בעוגת התפוחים לא כתוב כמה תפוחים…

    • שמחות שאהבת 🙂
      לגבי כמות התפוחים, 4-5 תפוחים, רצוי סמיט בגלל שהוא פחות מתוק מהאחרים.
      נשמח לשמוע איך יצא!

  9. פעם ראשונה שנרשמתי לבלוג. הכישרון , ההומור והצניעות נגעו לליבי
    המתכונים קלים מבחינת העשייה אך דורשים ידע מוקדם, .
    אין פירוט להדיוטות ויש צורך בקבלת החלטת הדורש בטחון ברזי המטבח (לדוגמא, האם יש לקלף את התפוחים לעוגה?, איזה מרקם יהיה לבצק לפני האפייה? לשים ביד או אפשר במיקסר?…), בקיצור, האיור בא על חשבון הפירוט
    אני בכל מקרה, מתחייבת לקנות את הספר לכשיפורסם
    ניתן בקלות גם לתרגום
    בהצלחה
    נעה

    • שלום נעה, תודה על המחמאות!
      אכן נדרש ידע בסיסי ברזי המטבח, אך כוונתינו לפשט את הדברים למינימום האפשרי.
      אנחנו מאמינות שהעיקר בפשטות הם המרכיבים ומינונם,אין ספק שעם התירגול כל אחד יגבש את טעמו האישי (בצק אחיד או פרורים,קליפה קריספית או מרקם ריבה)
      נשמח לשמוע איך יצא לך ואנו מבטיחות לעדכן מתי יפורסם הספר 🙂

  10. בלוג פשוט מקסים! שמחה לגלות.

  11. עדי עמנואל מאמורה מיו?

  12. פשוט מקסים! מתבקש להפוך לספר מהר!

  13. כן זה אני
    מזל טוב הבלוג שלכן מקסים וומעורר תיאבון !

  14. בלוג נהדר!
    אני ממויינת(:
    איזה כיף להסתכל על מתכון ולהבין את הכל!
    איורים נפלאים!
    זהו
    תודה.

  15. ללא ספק הבלוג הכי מגניב שנתקלתי בו! סחטיין עליכן 🙂

  16. מקסים! רק עכשיו גיליתי אתכן
    כיף להכיר

  17. יואו פשוט מהמם פה! איך לא הכרתי עד עכשיו.
    איזה כייף 🙂
    נ.ב. אפשר להדפיס מתכון כפוסטר לבית?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: